Office

25 års erfarenhet av att göra luften bättre att andas.

Många tar kanske luften för given. Men faktum är att bra luft är en hel vetenskap. Luften påverkar våra kroppar och hur vi mår, både fysiskt och psykiskt.

På Kleenair har vi stor hjälp av vår långa erfarenhet av luftfrågor. Som experter på fukt, mögel och inomhusmiljö har vi hjälpt både företag och privatpersoner med att göra luften bättre i 25 års tid.

När vi startade Kleenair, var det för att vi själva saknade de rätta verktygen på marknaden. Bra luftrenare som hjälper till att ta hand om alla problem, inte bara några stycken. Allt från mögel och föroreningar, till bakterier, virus och pollen. 

För oss är det också flera andra saker som är viktiga när det gäller luftrenarna som vi erbjuder. Som att de är helt fria från skadligt ozon. Som att de är tysta så att de inte stör. Som att de är diskreta och lätta att placera ut.
 
Vi tror på att kombinera det bästa från olika världar. Våra luftrenare är exempel på det. Genom att förena olika tekniker skapar vi de bästa förutsättningarna för att hitta den rätta lösningen för dig. Vi gör helt enkelt allt som krävs för att din luft ska bli bättre att andas.

Håkan
Grundare

Håkan Hedenberg

Magnus
Grundare

Magnus Eriksson

Din varukorg är tom. Lägg till produkter för att gå vidare.